Ο ΣΤΑΘΜΟΣ


Ο ραδιοφωνικός σταθμός ¨ΑΡΜΟΝΙΑ FM¨ ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Χαλκίδα το έτος 1992. Σκοπός της δημιουργίας του ήταν η προσφορά καλής ποιοτικής μουσικής συνδυασμένης με ουσιαστικό και προσεγμένο λόγο. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ο ¨ΑΡΜΟΝΙΑ FM¨ αποτελεί σήμερα μια πλήρη και αυτόνομη ραδιοφωνική μονάδα που αποσκοπεί στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση των ακροατών της. 


 Η προβολή του Ελληνικού ποιοτικού τραγουδιού είναι το κύριο μέλημα του σταθμού. Γνωστοί παραγωγοί με άποψη και πείρα στο χώρο του ραδιοφώνου αναλαμβάνουν την καθημερινή σας ψυχαγωγία μέσα από εκπομπές που ενημερώνουν για την επικαιρότητα και τα πολιτιστικά δρώμενα, ευαισθητοποιούν για θέματα ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος και πρωτίστως προβάλουν το Ελληνικό τραγούδι με παλιές και νέες κυκλοφορίες, αναφορές και αφιερώματα σε επιλεγμένους καλλιτέχνες και ζωντανές συνεντεύξεις στα στούντιο του σταθμού.

Ο ¨ΑΡΜΟΝΙΑ FM¨ είναι ο σταθμός που με την έναρξη της λειτουργίας του προσανατολίστηκε στην δημιουργία εκπομπών που ψυχαγωγούν, χωρίς να καταστρέφουν την πολιτιστική φυσιογνωμία του τόπου. Αγαπήθηκε πολύ και όλα αυτά τα χρόνια καταγράφει σταθερά υψηλούς και ανοδικούς δείκτες ακροαματικότητας πράγμα που απαντά στην ανάγκη συντήρησης και ανάπτυξης τέτοιων πρωτοβουλιών.
Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να εκπέμπουμε στη συχνότητα που έχετε αγαπήσει επικοινωνώντας καθημερινά μαζί σας, καταγράφοντας τα αιτήματα και τις ανάγκες σας και αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική που μας έχετε χαρίσει.

ΑΡΜΟΝΙΑ FM 96,9

Χαλκίδα, Εύβοια
Τηλ. 22210 40100
e-mail: armoniar@otenet.gr